Polleria Vega – Puigmercadal

Inicem la nostra activitat a Puigmercadal l’any 1987,  coincidint amb la inauguració del mercat i portant amb nosaltres tota l’experiència adquirida a l’antic Mercat del Pujolet, on vam treballar durament més de 20 anys amb parada pròpia.

La nostra és una empresa de tradició familiar, actuament a càrrec dels propietaris Anna i Carmelo i de la Montse, que es va incorporar al projecte com a treballadora.

Nosaltres mateixos elaborem cada dia els productes que trobareu a la nostra parada; totalment naturals i sense conservants, gluten i lactosa.

Oferim botifarres de tot tipus: d’ou, bullida, blanca i botifarró (morcilla) artesanal amb picant i sense.

Ens hem especialitzat en els farcits (amb fruits secs) per al gall d’indi, conill i pollastre sempre tot al gust del client i totalment personalitzat.

Realitzem també el desossat de pollastre i conill; els nostres productes són d’elaboració pròpia i totalment naturals (sense conservants, ni gluten ni lactosa).

La nostra prioritat és cuidar el tracte amb vosaltres i que sortiu satisfets amb la vostra compra. És per això que servim a diferents ciutats i pobles com Lleida, Vic, Calaf, Vacarisses, Sabadell o Blanes.

Podeu fer la vostra comanda per telèfon o per What’s App.

Núm Parada: 45-46-47-48

Titular: Ana María García Romero

Contacte: 93 872 61 49
What’s App: 626 65 37 85