Festa del tomàquet del Bages

Ja arriba la Festa del tomàquet al Bages!

El producte estrella de l’horta bagenca se celebrarà del 17 al 22 de juliol de 2023 amb diversos esdeveniments per a cada dia.



Dimarts 18, dimecres 19 i dijous 20 de juliol de 17h a 20h — Tast de producte de L’Obradora al Supercoop (Mercat Puigmercadal)

De la col·laboració entre l’Obradora i el Supercoop Manresa, dues cooperatives de la Catalunya Central que comparteixen valors i ubicació (Mercat Puigmercadal), en surt aquesta activitat. Aquest dimarts, i també dimecres i dijous, podreu passar a tastar productes de tomàquet elaborats just al pis de sobre, a L’Obradora. També podreu comprar aquests productes allà mateix. 

Dimecres 19 de juliol de 19h a 20h — Presentació del llibre «Visca la Terra» al Mercat Puigmercadal

Presentem el llibre Visca la terra, una guia per a totes aquelles persones que tinguin interès a cultivar, cuinar o consumir productes de la terra de manera responsable. El llibre, que vol ser un homenatge a la terra i a tots els qui la treballen, inclou receptes per a cada temporada elaborades per la cuinera i escriptora Maria Nicolau, frases fetes i dites per a cada mes de l’any seleccionades per l’autora Maria José Valiente i entrevistes fetes per Anna Roca en què es presenten les fortaleses del sector agrari i ramader del territori.

La presentació anirà a càrrec de les autores Anna Roca i Maria José Valiente.

Aquí pots consultar tota la programació: